Mat-Tina hyllas i Knô Daj In Show

Fredag 8 november gör vi en djupdykning i Mat-Tinas fantastiska karriär i The KNÔ DAJ IN Show på SURR Arena. Spännande hemliga gäster (såsom Tomas Tengby) varvas med musik och liveshow med full orkester på scen – och så är givetvis Mat-Tina själv på plats.

Komikern Lester och hans galna ensemble Den Oroliga Varietén bjuder in till humorshow i tre akter med uppochnervänd ståupphumor, skrattretande musik och underfundiga kändisintervju.

AKT 1 – “E DU GO” (18.00)
Mingla, ät och drick samtidigt som du lyssnar till trubadurduon “Lesterz Trio” (Christoffer Lindberg och Helena Lidström) betar av klassiker som “E du go”, “Uddevalla” och givetvis nationalklenoden “Gråbo”.

AKT 2 – “KNÔ DAJ IN” (19.30)
Lester & Den Oroliga Varietén river av en humorshow utan like i 200 km/h med melankolikryzz, desillusionsmagi, Van Halen och Gud vet vad bland innehållet. Håll i hatten, för här finns ingen chans till återhämtning.

AKT 3 – “LESTER MED GÄSTER” (20.15)
Kvällens huvudgäst Tina Nordström bjuds in till aftonens talkshow med Lester som ciceron. Underfundig kändisintervju varvas med livemusik, standup och underbar galenskap från Göteborg!

BOKA BILJETT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *